Actualitate

Alerta! Pedofilul de la Circulatie a facut o noua victima! Familia este în stare de..

Alerta! Pedofilul de la Circulatie a facut o noua victima! Familia este în stare de..Alerta de ultima ora! Barbatul pervers de la Politia Rutiera a stat la vanatoare de copii pentru a-si satisface poftele, de data aceasta a facut o noua victima, relateaza spynews.ro.

Astfel, familia pedofilului în uniformă este în stare de şoc, fiindcă ar putea ajunge pe drumuri, dacă instanţa va dispune plata unor despăgubiri morale uriaşe.

Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată.

Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.