Actualitate

Alerta pentru romani! Carne descoperita infectata cu Salmonella pe rafturile din magazine. Autoritatile da un semnal de alarma!

Alerta pentru romani! Carne descoperita infectata cu Salmonella pe rafturile din magazine. Autoritatile da un semnal de alarma!S-a emis o noua alerta pentru romani in Romania, deoarece s-au livrat pe rafturile din magazine, carne infectata cu Salmonella, relateaza a1.ro.

Peste o tona de carne a fost descoperita de catre autoritatii in multe magazine din judetul Mures, si a fost vanduta pe masa romanilor.

Prezenţa bacteriei a fost confirmată prin analize de laborator! Carnea pentru mici provine de la o firmă din Târnăveni şi doar o mică parte a fost retrasă din magazine şi urmează să fie distrusă în totalitate.

„Încă nu s-a stabilit specia de Salmonella care s-a găsit în pasta de mici, dar pare să fie una de contact, care nu dă simptome consumatorilor.

Deocamdată nu au fost anunţate cazuri de îmbolnăviri. Inspectorii sanitar-veterinari nu ştiu, în acest moment, care este sursa contaminare a pastei de mici.

Poate fi de la materia primă sau de la personal. Ca măsură de precauţie, şi personalul unităţii de procesare va fi reexaminat, deşi toţi angajaţii sunt cu analizele efectuate la zi”, informează cei de la observator.tv.