Showbiz

Alexandra Becali în proces pentru datorie de 50.000 euro

Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali, se confruntă cu o situație juridică tensionată, având în față o datorie de 50.000 de euro care a generat un proces în instanță. Despre acest caz, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a oferit detalii și a subliniat că firma fiicei sale nu va intra în faliment scrie romaniatv.net

Au spus că firma lui Becali e în faliment! Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea s-o plătească pentru că a fost furată. Au zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane? Aia e firma fetei mele Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: „Hai, mă, tată, să-i dăm banii!”. „Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul!”. Au cerut insolvența. Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a declarat Gigi Becali.

Recent, Alexandra Becali a fost fotografiată la volanul noului său bolid, un Royce Rolls Cullinan în valoare de 500.000 de euro, ceea ce depășește de zece ori suma datorată în procesul în curs!