Showbiz

Alexandra, câștigătoarea Puterea dragostei, și Codruț s-au despărțit

Alexandra și Codruț s-au cunoscut în casa Puterea dragostei și au început să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri. Pe parcursul emisiunii, cei doi concurenți au avut parte și de momente mai puțin plăcute, însă au reușit să treacă peste toate situațiile complicate.

Concurenta a fost cea care a câștigat marele premiu, dar și un loc important în inima iubitului ei.
Unde mai pui faptul că iubitul acesteia a decis să îi pună întrebarea mult așteptată?!
„Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună.

Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?”, a întrebat-o Codruț în emisiune.
Răspunsul frumoasei blondine a fost unul afirmativ și recunoștea faptul că nu s-a așteptat vreo secundă.
Deși și-au jurat iubire veșnică, se pare că după marea finală de la Puterea dragostei lucrurile s-au schimbat între aceștia.
Pe pagina de Instagram Viperele Vesele, o pagină care furnizează informații despre vedete, a apărut un mesaj în care se specifică faptul că Alexandra și Codruț s-au despărțit, decizia aparținând fostului concurent de la Puterea dragostei.
„Joi, 09.09.2021, Alexandra și Codruț s-au despărțit! Alexandra este cea care a pornit conflictul, acuzându-l pe Codruț de infidelitate, în urma unor ieșiri ale lui în oraș, însă decizia de a pune capăt relației i-a aparținut lui Codruț”, se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

sursa