Showbiz

Alexia Eram și-a făcut singură un cadou de 70.000 de euro

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a făcut un cadou de zeci de mii de euro pe care și l-a dorit foarte mult.

Fiica Andreei Esca câștigă o mulțime de bani din activitatea ei de influencer și își permite să-și facă orice moft.

Alexia Eram a vrut să aibă o mașină nouă, așa că a cheltuit pe ea nu mai puțin de 70.000 de euro. A ales un BMW M240i pe care l-a tunat exact așa cum și-a dorit.
Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă… Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să îmi vad visul împlinit!”, se arată în mesajul postat de Alexia Eram

sursa