Showbiz

Alina Bădic: Ce sunt implanturile energetice și cum pot fi eliminate

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade”, despre tipurile de implanturi și metodele de eliminare a acestora.

Invitații Alinei Bădic au fost Ingrid Baciu, Gigi Chivu și Stelian Chivu.

Dacă ai simțit vreodată că personalitatea ta este influențată într-un mod nevăzut și parcă nu poți să faci nimic ca să oprești acest lucru sau dacă cumva percepi acea voce interioară ce îți evocă doar acele subiecte menite să te mențină într-o vibrație joasă, atunci este posibil să porți în structura ta bio-energetică implanturi energetice”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii.
Ce sunt implanturile, de câte tipuri există și cum pot fi eliminate

Stelian Chivu a început prin a face un scurt istoric al implantului: „Deși amuzant, primul implant a fost făcut cu mult timp în urmă, când erau tratați pacienții cu depresii profunde, cronice chiar. S-a găsit o zonă a creierului în care, dacă se introduceau doi electrozi foarte fini alimentați de o baterie, când se trimitea curent electric acolo pacientul ieșea automat din acea stare de depresie și zâmbea. Era foarte delicat să umbli cu cablurile, cu bateria în buzunar. Ulterior, în 1954, a fost primul implant care a reușit să integreze în el tot felul de componente electronice. În prezent, Institutul de Microelectronciă din Belgia a reușit să facă un astfel de implant cam de 50 de micrometri, în care au băgat peste 1.500 de senzori. Vă dați seama de saltul uluitor!”.

Acesta a mai precizat că implanurile au aspecte pozitive, dar și negative.

Stelian Chivu a explicat apoi că sunt mai multe tipuri de implanturi: „Dacă în planul fizic avem implanturi detare, de păr, mamare etc., automat și în plan energetic, mental și astral avem implanturi. Sunt implaturi energetice, emoționale, mintale, care sunt extrem de răspândite și simbiotice cu noi, că nici nu le sesizăm sau nu credem că am putea avea așa ceva. Sunt și implanturi spirituale. Sunt și metode de eliminare a implanturilor.

Metodele de eliminare a implanturilor fizice sunt pe linie fizică, chirurgie. Când vorbim de implanturile energetice, emoționale, mentale, spirituale, astrale, sunt necesare alte tehnici, un alt fel de ”bisturiu””.

sursa