Actualitate

Am cerut ajutor. Îşi făceau treaba, plăteau şi plecau

Un nou caz fulgerator a reaparut, a iesit la iveala traficul de carne vie si retele care duceau minoore din Caracal, cu varsta 14-16 ani, relateaza a1.ro.

Soldati americani de la baza Deveselu si menagerilor austrieci, primeau minore pentru asi satisface placerile.

O fata a declarat ca in 2002 a fosr victima acestora, pentru Libertatea, cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, dar aceștia ”îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”. 

Fetele au crescut mari și s-au întors ca să-i arate pe bărbații care le-au abuzat .

”A tras drugul la ușă și, apoi, m-a bătut cu pumnii și picioarele, ca să fac sex cu el și după aceea cu clienții”, a povestit M. polițiștilor.  M. se născuse și crescuse în Deveselu…

Anchetatorii știau în detaliu ce se întâmplă la Deveselu

Minorele le-au povestit încă de atunci anchetatorilor cine erau clienții la care le pasau traficanții, după ce interlopii le băteau și le șantajau.

”M-a filmat făcându-i sex oral cu telefonul și a spus că o să trimită CD-ul la părinți dacă nu mă duc la clienți”.Când plăteau traficanților pentru sexul cu fete abuzate și minore, clienții înșiși comiteau o infracțiune.

„Clienţii pe care cei doi (traficanții – n.r.) îi aduceau erau de regulă cetăţeni americani şi austrieci care lucrau pe raza municipiului Caracal – cetăţenii austrieci, la consolidat diguri, şi pe raza comunei Deveselu – cetăţeni americani, la baza militară”, este declarația anexată la dosar a uneia dintre fete.