Actualitate

Am de unde, eu sunt smecherul Iasului

Acest virus inspaimanta toata planeta, dar ipocrizia isi face aparitia, incat un tanar conational care se numeste „smecherul Iasului”, filmandu-se in timp ce ameninta niste angajatii al unui hipermarket, cum ca ii infecteaza cu coronavirus, relareaza spynews.ro.
„Am corona!

Vă dau la toată lumea pentru că am de unde!”, proclamă tânărul, în filmulețele pe care chiar el le-a urcat pe rețelele de socializare.

Angajatii i-a explicat ca nu este voie sa ii filme, dar acesta s-a incapatanat si a spus ca smecheria tot smecherie ramane.

Și pentru cei care înțelegeau de unde ar putea să le dea ei „corona”, tânărul ieșean a avut grijă să și explice de unde are.

„Vreți corona? Am de unde să vă dau corona!

Să moară copiii mei că am de unde să vă dau”, mai spune tânărul pe filmări.
Art. 326

Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unități în care aceasta își desfășoară activitatea în vederea producerii unei consecințe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declarația făcută servește la producerea acelei consecințe, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Art. 352

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.