Showbiz

Amalia Enache la 46 de Ani: Secretele unei Vedete în Formă

Amalia Enache, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țară, continuă să impresioneze nu doar prin cariera sa strălucitoare, ci și prin aspectul său fizic remarcabil la vârsta de 46 de ani scrie romaniatv.net

Recent, vedeta de la Pro TV a dezvăluit câteva dintre secretele sale pentru menținerea unei stări de sănătate și a unei siluete impecabile. Amalia recunoaște că adoptă un regim alimentar echilibrat, având trei mese zilnice, dar evitând excesele. Ea preferă porții mai mici și integrează în fiecare masă o salată proaspătă.

Un obicei remarcabil al Amaliei Enache este băutul unui pahar cu oțet de mere înainte de masa de prânz. Această practică nu doar că îi conferă o notă de prospețime, dar reprezintă și un truc despre care a aflat recent de la Jessie Inchauspe, supranumită „regina glucozei”. Aceasta a fost o sursă de inspirație pentru vedeta Pro TV după ce au interacționat la o conferință în România.

Amalia a subliniat importanța menținerii măsurii în alimentație și aplicarea unor astfel de trucuri, cum ar fi consumul de salată înainte de masă, ca un fel de „pansament” care împiedică glucoza să crească rapid în sânge. Cu toate acestea, ea subliniază că nu a apelat niciodată la un nutriționist pentru o dietă personalizată și că se bucură de o varietate în alimentație. Pauzele de 5-6 ore între mese și porțiile moderate completează abordarea sa echilibrată pentru menținerea unei stări de sănătate optime. Amalia a concluzionat spunând: „Am citit foarte mult, nu am fost niciodată la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe, supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei„.