Showbiz

Ana Baniciu, afirmatie despre Bendeac: „E un bou”

Ana Baniciu a avut o reacţie neaşteptată la adresa lui Mihai Bendeac. Artista a dezvăluit într-un podcast că adoră să meargă la teatru, mai ales la piesele lui Mihau Bendeac, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din televiziune.
Ana Baniciu, reacţie neaşteptată la adresa lui Bendeac.

Artista a dezvăluit că îl apreciază enorm pe actor, ba chiar, în opinia ei, Mihai Bendeac este unul dintre cei mai deștepți oameni care apar pe micul ecran și, unul dintre cei mai talentați actori pe care România îi are în acest moment.
Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude.

Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto.

E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…el crede că eu îl consider așa…dar mie mi se pare că foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mărturisit Ana Baniciu

sursa