Politica

ANAF-ul lui Liviu Dragnea. Fiscul vrea să îi ia BANII lui Iohannis, dar datoriile lui Dragnea s-au lasat uitate!

Seful PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, furios ca este atacat politic, acesta il acuza pe Klaus Iohannis cu eliminarea din fruntea presedentiei, vrea sa il execute din functiile publice, relateaza b1.ro.

Atât are Fiscul de recuperat de la Tel Drum şi de la Hotel Turris, firme aflate sub controlul lui Liviu Dragnea. Momentan nu se întâmplă însă nimic.

”Eu îl întreb şi acum pe domnul Mişa, care este preşedintele ANAF, dacă această instituţie, precum şi uneori Ministerul de Finanţe au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis.

Îi întreb acum, public, dacă au atât de mulţi bani la buget şi nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală, dacă sunt prea mulţi bani şi nu mai au loc în cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin.

Îi întreb şi eu, nu vreau să îi întreb la telefon, îi întreb public, pentru că este o întrebare pusă de multe ori, pusă în studiourile de televiziune, la care văd că nu răspunde nimeni. E făcută şi plângerea penală împotriva domnului Iohannis şi nu numai, bineînţeles o minge de ping pong între DNA, Parchetul de la Sibiu şi apoi la DNA, pentru că le e frică. Acolo discutăm de nişte case obţinute prin fals şi sute de mii de euro pe care nu le dau înapoi la statul român. Punct”, afirma, pe 5 iulie, Dragnea.