Politica

Acum un an îl huiduia pe Liviu Dragnea și era bătut de simpatizanții PSD! Azi Ștefan Petrencic e speriat că il i-a Poliția! „Când cineva te vrea cu adevărat, te caută!”

Stefan Petrenciuc la huiduit pe Liviu Dragnea anul trecut, intr-un sat din Suceava, Dumbraveni, la care au avut intalnire politica, relateaza spynews.ro.

In acel moment, presa a sustinut ca Stefan Petrenciuc, cu varsta de 28 de ani, a fost scos din sala unde era intrunirea cu localnici din Dumbraveni, de care Liviu Dragnea a fost luat la bataie chiar de sustinatori lui al PSD-ului, si l-a fugarit din satul lor.

Petrencic a huiduit în timpul discursului liderului PSD şi a susţinut că, ulterior, a fost bătut de un grup de susţinători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii şi cu palmele şi l-ar fi fugărit până la ieşirea din sat.

„Să ştiţi că şi eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine.

La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluţie.

Nu avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să plecăm cu toţii să muncim pe afară.

Sunt tinichigiu auto şi am muncit în ultimii ani prin Germania şi Anglia”, a declarat Ştefan pentru publicaţia podul.ro. Ştefan Petrencic a filmat cu telefonul momentul în care cei prezenţi în sală se năpustesc asupra lui după ce-l huiduie pe liderul PSD, Liviu Dragnea.
„Fac plângere împotriva celor care m-au lovit şi, dacă o să câştig, nu-mi trebuie nimic pentru mine.

Donez toţi banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat.

Eu nu am nevoie de bani.

Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie.

Am bani pentru că am muncit din greu pe afară.

Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg.

Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat şi să ieşim la vot”, a mai spus Ştefan Petrenciuc.