Showbiz

Andra a umilit un concurent la ”Românii au talent”

Andra a fost protagonista unui moment neplăcut, la Românii au talent. Artista i-a atras atenția unui concurent care avea probleme cu vederea. Abia la final artista și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.
Andra a trecut printr-un moment jenant la Românii au talent. Artista i-a atras atenția unui concurent care cânta pe scenă că nu privește în direcția corectă.

Artista a gesticulat, încercând să-i arate unde se află masa juriului. Din păcate, artista nu a știut că tânărul are probleme cu vederea și a gafat-o într-un mod neplăcut. Nu a făcut-o, însă, cu rea intenție.

Când și-a terminat momentul, Cristian Uță a explicat care a fost cauza, detaliind despre problemele grave pe care le are, din păcate, cu vederea.
„Am probleme cu vederea. Adică, nu văd nimic cu centrul ochiului și mă uit într-o parte și în alta. Am viziune periferică. Adică, nu văd cu centrul ochilor. Și cu centrul vedem detaliile, de obicei. Adică, nu văd să citesc. Nu pot să conduc sau chestiile care necesită un pic mai mult efort. Dar am viziunea periferică, adică mă mișc în spațiu, singur. Mă descurc la fel ca orice altă persoană normală”, a spus tânărul.

sursa