Showbiz

Andra și Cătălin Măruță și-au făcut bagajele

Andra și Cătălin Măruță se află zilele acestea departe de România. Cei doi și-au luat copiii și au plecat într-o vacanță de familie.
Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță de familie, alături de cei doi copii, David și Eva, departe de România.

În urmă cu cinci zile, familia Măruță și-a făcut bagajele și s-a îmbarcat în avionul cu destinația Spania. S-au cazat într-un apartament unde au tot ce-și doresc la dispoziție, o sufragerie spațioasă și o bucătărie complet mobilată, dar și o piscină.
Andra și Cătălin Măruță au postat primele imagini din vacanță. Cântăreața s-a pozat alături de prezentator, căruia i-a furat ochelarii de soare: „În căutarea unui răsărit perfect! ? Când soarele e prea puternic pentru ochi mei, am găsit soluția perfectă – ochelarii lui!? De fapt eu am luat ochelarii lui de soare pentru ca sunt ca un filtru magic peste lumea mea! Mă întreb mereu ce m-aș face fără ei, pentru că atunci când îi port, totul devine mai frumos și mai plin de culoare”, a scris Andra pe Facebook.
Mereu imi fură inima și ochelarii de soare”, a răspuns Cătălin Măruță.
Aceasta a dezvăluit cum decurg vacanța în Spania.

În vacanță ne eliberăm de griji și ne deschidem inimile către toate experiențele frumoase ce ne așteaptă. Să fim pozitivi, să zâmbim mai mult și să ne bucurăm de fiecare răsărit de soare!”, le-a transmis artista fanilor ei.

Andra a făcut furori pe internet cu fotografiile din vacanță pe care le-a postat pe conturile sale de socializare. Vedeta apare mereu zâmbitoare alături de soțul ei și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, iar fanii sunt topiți după ei.

sursa