Showbiz

Andreea Antonescu vrea să se mărite!:”Vreau nuntă, vreau copil”

Andreea Antonescu a declarat că își dorește să fie mireasă! Iată ce dezvăluiri a mai făcut în podcastul Roxanei Nemeș.
Andreea Antonescu, una dintre componentele trupei „Andre” are o poveste de viață, după care se poate scrie un scenariu de film reușit. Invitată în podcastul Roxanei Nemeș, „Roxana, te dezbracă de secrete!”, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre viața personală și cea profesională.
S-a destăinuit începând de la moartea tatălui ei, parcursul trupei „Andre”, relația cu Andreea Bălan, fiica sa, până la situația amoroasă.
Andreea Antonescu s-a remarcat de-a lungul timpului drept o persoană sinceră și asumată, care nu se ferește să vorbească despre problemele din viața sa privată. Întrebată de Roxana Nemeș, în cadrul podcastului pe care îl găzduiește, „Roxana, te dezbracă de secrete!”, cum stă cu dragostea, artista a rupt tăcerea și a spus totadevărul.
Ce prost stau, dar ce mi-ar fi plăcut să spun că stau așa de bine. Nu stau deloc bine, decât să ți-o răspund pe aia clasică, că sunt plină de iubire, că o am pe mama, pe fratele meu. Nu există cineva în viața mea, mi-ar plăcea să existe, sunt deschisă pentru chestii de genul ăsta, dar asta nu înseamnă că am transformat ideea asta în scopul vieții mele.„, a mărturisit Andreea Antonescu.
Deși are o familie fericită și sănătoasă și se bucură de un succes imens în plan profesional, pentru Andreea Antonescu nu e suficient! Vedeta a declarat în podcastul Roxanei Nemeș că își dorește să se căsătorească cu bărbatul iubit.

Ba mai mult, mai vrea încă un copil, toate acestea, dacă se poate, cât mai devreme cu putință.
Îmi doresc foarte mult să fac și eu nuntă, eu nu am avut nuntă. Îmi doresc să mă văd mireasă la propria-mi nuntă. Vreau nuntă, vreau copil, repede dacă se poate, dar când e să fie și dacă e să fie și cel care e să fie, mă gândesc că va veni într-o zi.„, a povestit Andreea Antonescu.

sursa