Showbiz

Andreea Antonescu, pentru a doua oară la ”Splash! Vedete la apă”

Participantă pentru a două oară în cadrul show-ului ”Splash! Vedete la apă”, emisiune difuzată sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, cântăreața Andreea Antonescu și-a dat seama că lucrurile nu mai sunt la fel de ușoare. Binecunoscuta artistă nu știe să înoate. ”M-a luat panica”, spune ea.Andreea Antonescu a mărturisit că experiența trecută de la ”Splash! Vedete la apă” nu i-a fost de mare folos, ba dimpotrivă. ”Îmi aminteam de data trecută că dădeam de două ori din mâini şi ieşeam la suprafaţă.

Acum nu mai ieşeam şi m-a luat panica. Nu am venit aici să învăţ să înot. Vreţi să sar, sar, dar nu mă puneţi să înot!”, a povestit artista. Încă de la primele antrenamente, Andreea Antonescu a mărturisit că este o persoană suficient de dornică de adrenalină, căreia în anumite momente îi place viaţa trăită la maximum. „Din când în când îmi asum nişte riscuri!”, le-a mărturisit antrenorilor.

Sub efectul adrenalinei pe care ţi-o oferă acest sport, Andreea Antonescu nu a ţinut cont de toate sfaturile primite de la antrenori, astfel că la unul dintre antrenamente a reuşit să atingă apa într-un mod incorect, care a dus la o uşoară accidentare: „M-am accidentat! M-am lovit sub sâni, dar durerea radiază până în spate!”.

Imediat, concurenta a primit ajutorul medicilor aflaţi în permanenţă la bazin, dar a cerut apoi să continue antrenamentele.

sursa