Showbiz

Andreea Antonescu: „Să dea Dumnezeu”

Andreea Antonescu s-a despărțit în urmă cu câteva luni de tatăl celei de-a doua fetițe, însă nu și-a pierdut speranța. Celebra cântăreață vrea să meargă din nou în fața altarului!
Andreea Antonescu s-a despărțit în urmă cu cinci ani de soțul ei, Traian Spak, care este și tatăl Siennei, fiica cea mare a cântăreței.
Cei doi au reușit să divorțeze abia anul trecut, iar între timp, Andreea a rămas însărcinată cu Victor Vrînceanu și o au împreună pe micuța Venice Victoria.

Din păcate, nici relația cu tatăl celei de-a doua fetițe nu a funcționat, iar acum celebra cântăreață este o femeie singură. Deși a trecut prin câteva eșecuri în dragoste, membra trupei André nu își pierde speranța.

Andreea Antonescu vrea să se căsătorească din nou!

Vedeta a declarat că este o persoană împlinită, având două fetițe minunate. Cu toate acestea, Andreea a mărturisit că singurul lucru care îi lipsește în acest moment este o familie și nu și-a pierdut speranța că își va întâlni marea dragoste scrie wowbiz.ro

Artista a dezvăluit că este pregătită să ajungă din nou în fața altarului.

Sunt o persoană împlinită. Îmi doresc și alte lucruri de la viață și sunt convinsă că ele vor apărea în momentul în care eu voi fi pregătită pentru ele.

În momentul acesta îmi lipsește o familie, atât. În rest, am tot, sunt fericită și împlinită. Să dea Dumnezeu să mă mărit. Sunt convinsă că mă iubește Dumnezeu. Lucrul acesta l-am realizat de când eram mică și făceam terapie. Mi s-a spus într-un mod atât de frumos `Andreea, Dumnezeu este cu tine în barcă`, încât din secunda aceea mi-am dat seama că nu voi mai coborî niciodată din acea barcă”,
a declarat Andreea Antonescu