Showbiz

Andreea Bălan, de urgență la spital în stare gravă

Andreea Bălan ar fi ajuns de urgență la spital în noaptea de luni spre marți, din cauza unor dureri abdominale atroce. I s-au acordat primele îngrijiri, fiind stabilizată, dar a fost nevoie de internare.

Artista ar urma să ajungă pe masa de operație cât de curând.

Momente grele pentru Andreea Bălan chiar noaptea trecută. Artista nu a putut închide un ochi din cauza durerilor abdominale, iar când acestea s-au acutizat, s-a îmbrăcat, a urcat la bordul mașinii sale și a plecat, imediat, spre o clinică particulară. Îndrăgita cântăreață a ajuns la Sanador, cel mai performant spital privat din România, acolo unde, în urmă cu aproape doi ani, era salvată de la moarte de competența medicilor, după ce abia născuse prin cezariană. Starea ei este, la această oră, stabilă, după ce i-a fost acordat primul ajutor. Doar că ar putea să fie supusă unei intervenții chirurgicale, medicii fiind pregătiți pentru cazul în care situația medicală se va agrava.
Andreea Bălan ar fi fost la un pas de septicemie, acesta fiind motivul pentru care personalul medical a pregătit deja sala de operații.

sursa