Showbiz

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în Laponia

Andreea Bălan trăiește viața la care multe femei visează, mai ales acum că și-a găsit alesul inimii. După multă suferință, vedeta pare că este în culmea fericirii alături de Victor Cornea, un tenismen apreciat.
În momentul de față, Andreea Bălan și Victor Cornea se află în Laponia, în țara lui Moș Crăciun, împreună cu fiicele vedetei. Andreea Bălan și-a exprimat pe rețelele sociale recunoștința pentru toate clipele frumoase pe care le trăiește acum.

Am plecat în Laponia, la Moș Crăciun! E prima vacanță în 5! Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot!. Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a anunțat ea pe Instagram.

Andreea Bălan a ales Laponia ca destinație pentru o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

„Am plecat în Laponia la Moș Crăciun. E prima vacanță în 5. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Un spiriduș ne-a condus la cazare. În 10 minute am ajuns la o vilă cochetă și drăgălașă, în mijlocul unei păduri superbe”, a mai spus vedeta pe Instagram.

sursa