Showbiz

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Cei doi au dat lovitura în afaceri

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au lansat în afaceri. Cei doi au deschis un hotel pe litoral și se pare că totul merge ca pe roate.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu încă de pe vremea când erau doar doi liceeni. Dragostea lor a rămas neschimbată, cei doi fiind la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

De-a lungul anilor au rămas întotdeauna alături unul de celălalt și s-au susținut în momentele dificile.
Se pare că cei doi fac echipă bună atât în viața personală, cât și în cea profesională. Dacă Lucian Mitrea a știut să fie cel mai bun manager pentru partenera sa de viață, acum cei doi s-au gândit să se folosească de cunoștințele acumulate pentru a se lansa în afaceri.

Tocmai de aceea, au deschis un hotel pe litoral, în stațiunea Eforie Nord.
Chiar dacă a fost primul lor pas spre lumea afacerilor, se pare că primul sezon estival s-a dovedit a fi un real succes pentru cei doi, ceea ce nu poate fi decât un motiv de bucurie.

Artista și partenerul său de viață sunt extrem de încântați, întrucât au reușit să se dezvolte și dincolo de cariera muzicală.
Este primul am în care am deschis și a mers neașteptat de bine.”, a mărturisit Lucian Mitrea pentru Unica.ro.
„Suntem novice. Suntem la început, însă am trecut cu brio peste această vară. Este un hotel care este deschis vara, doar vara, acesta este turismul la noi. Ne bucurăm tare mult să știm că putem face și asta, nu numai pe plan muzical, ne-a ieșit această afacere și suntem mai mult decât bucuroși și fericiți.”, a completat Andreea Bănică, potrivit sursei menționate anterior.

sursa