Actualitate

Andreea Mantea s-ar putea desparti de Kanal D!

Deși este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, Andreea Mantea s-ar putea despărți de trustul Kanal D. Potrivit surselor noastre, bruneta are o ofertă de la Silvia Epure, producător de film și televiziune, care i-a făcut o propunere de colaborare pentru o serie care urmează să fie vândută gigantului Amazon.

Nu știm dacă Andreea va accepta sau nu această propunere, însă șansele ar fi destul de mari, deoarece oferta este avantajoasă din punct de vedere financiar.

Cele două se cunosc destul de bine, au lucrat împreună la mai multe emisiuni, printre care și “Nuntă cu surprize”, Andreea fiind moderatoarea, iar Silvia, producătorul executiv.

Cea din urmă este cunoscută pentru mai multe producții internaționale, printre care și filmul “Borderland“, o coproducție americano-mexicană în care a lucrat, ca producător, alături de celebrii actori Bruce Dern, nominalizat la Oscar, Peter Fonda, fratele lui Jane Fonda, dar și de regizorul premiat internațional Paul Street.
Silvia Epure, premiată la Hollywood
A câştigat titlul de „Woman filmmaker of the year“ pentru filmul „Ofelia“, producţie care a cules laurii la Gala Festivalului Internaţional de Film „48 Hours“, desfăşurată pe 10 septembrie 2017 la Los Angeles, unde a obţinut opt premii, din cele 14 nominalizări, inclusiv premiul pentru cel mai bun film. Fiica unui reputat judecător, originară din Vaslui, Silvia Epure a dedicat premiul tatălui ei, Silviu Epure, a cărui moarte fulgerătoare, produsă în urmă cu aproape zece ani, a marcat-o profund.

“Eu iubesc România şi cred că poţi să faci carieră în orice domeniu, oriunde, dacă esti talentat, dacă munceşti şi dacă nu renunţi. Bineînţeles că, la un moment dat, te dezvolţi, te eliberezi de graniţele unei ţări sau ale unui loc, dar nu cred că nu poţi face carieră undeva din cauza locului”, mărturisea Silvia pentru adevărul.ro.

Una dintre cele mai bune plătite vedete de televiziune
Andreea Mantea lucrează de aproximativ zece ani în trustul Kanal D, iar salariul pe care îl încasează lunar nu ar fi deloc mic. Prezentatoarea TV ar primi o sumă de 8.000 de euro.

Astfel, prezentatoarea TV ar câștiga pe an aproximativ 100.000 de euro.
A renunțat la emisiune pentru fiul ei, David
Andreea Mantea nu mai prezintă emisiunea „Se strigă darul”, de la Kanal D, iar acum s-a aflat cine ar putea să o înlocuiască şi să prezinte show-ul TV alături de Mihai Mitoşeru. Conform click.ro, printre cele preferate să îi ia locul Andreei Mantea se află cântăreaţa Andreea Bănică, care, de altfel, a şi moderat emisiunea „Bravo, ai stil!”, şi Rocsana Marcu, care de anul trecut a rămas fără emisiune, după ce a plecat de la Antena Stars.

Motivul principal pentru care bruneta nu mai prezintă emisiunea „Se strigă darul” este că vedeta îşi doreşte să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei, David, pe care îl are împreună cu Cristian Mitrea.

Cancan.ro