Showbiz

Andreea Tonciu, despre relația cu fiica sa

Andreea Tonciu, despre relația cu fiica sa: „Pe Rebecca o las să facă ce vrea ea”

Andreea Tonciu, celebră pentru personalitatea sa puternică și spontană, a oferit o privire mai intimă asupra vieții sale de familie, dezvăluind cum se desfășoară dinamica parentală între ea și soțul său, Daniel Niculescu, în ceea ce privește educația fiicei lor, Rebecca noteaza romaniatv.net

Frumoasa vedetă a mărturisit că, în contrast cu educația mai restrictivă pe care a avut-o în copilărie, acum își permite să îi ofere fiicei sale, Rebecca, o libertate considerabilă în luarea deciziilor. Totuși, intervenția mai fermă vine din partea soțului său, care nu este mereu de acord cu alegerile făcute de Andreea.

Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine. Eu o las pe Rebecca să facă ce vrea ea. Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea, mai am și momente în care o cert. El intervine în diverse situații, de exemplu când ascult manele în casă sau când mănânc dulce. El îi cumpără produse bio și îmi zăpăcește capul, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta”, a explicat Andreea Tonciu într-o emisiune online.

Despre legătura sa profundă cu fiica sa, Andreea Tonciu a mărturisit că nu concepe să plece în vacanțe fără ea și că Rebecca este tot ce are mai prețios pe lume. Chiar dacă unele cupluri preferă momente de intimitate fără copii, Andreea consideră că există suficient timp pentru partener în fiecare zi.

Nu te gândeai vreodată că Tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum. Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă”, a dezvăluit Tonciu.

Aceste confesiuni dezvăluie o altă latură a personalității fermecătoare a celebrei vedete, arătând că dragostea maternă a adus o transformare profundă în viața sa, ajutând-o să învețe să iubească și să valorizeze momentele petrecute alături de familia sa.