Actualitate

Anunt important! Are nevoie urgent de donator. Gabriela Cristea, ÎN LACRIMI DE DURERE! E DRAMA momentului în TELEVIZIUNE!

Iubita prezentatoare, Gabriela Cristea a ramas foarte intristata de problemele de sanatate grave ale unui coleg de presa, relateaza b1.ro.

Este vorba de jurnalistul Cristian Botez, care are urgent nevoie de transplant de ficat.

Cristian Botez se confruntă cu probleme grave de sănătate care îi pun viața în pericol..

Cunoscutul corespondent de război se află internat la Spitalul Fundeni în stare gravă și are nevoie urgentă de un transplant de ficat, potrivit unui anunț publicat pe Facebook de către unul dintre colegii din presă.

„Prietenul nostru, Cristian Botez – reporter special şi corespondent de război de aproape 30 de ani – trece printr-o grea cumpănă şi are nevoie de ajutorul nostru. Cristi este internat la Spitalul Fundeni în stare gravă, şi doar o minune l-ar putea salva. Are nevoie urgent de un transplant de ficat!

Medicii spun că singura lui şansă reală este un donator viu, un om care să accepte să-i dea un lob (o porţiune) din ficatul său pentru a-i salva viaţa. Lista de aşteptare pentru un ficat recoltat de la un donator aflat în moarte cerebrală este extrem de lungă, pentru că România se confruntă de mult timp cu o criză de organe. Iar, pentru Cristi, timpul este extrem de scurt”, a scris jurnalistul Andi Laslău, într-un mesaj pe Facebook.