Social

Are 23 de ani,dar arata ca la 8 ani -Povestea emoționantă a lui Shauna Rae

Americanca Shauna Rae cântărește doar 22,5 kg și are o înălțime de 1,16 m. Creșterea ei a fost stopată după ce a supraviețuit cancerului cerebral.

Shauna Rae Lesick (23 de ani), din Pensylvannia, are o poveste impresionată de viață. Tânăra arată precum o fetiță de clasa a doua și cei care nu o cunosc o tratează precum un copil. A supraviețuit cancerului la creier când era bebeluș însă, în urma tratamentului, a rămas extrem de mică.
Rae suferă de o afecțiune rară, cauzată de ședințele de chimioterapie la care a fost supusă, atunci când avea doar 6 luni. Tratamentul agresiv i-a afectat glanda pituitară, care i-a provocat nanism hipofizar, dar din fericire, a scăpat de cancerul cerebral.

La 8 ani a început să ia hormoni de creștere, însă aceștia nu au ajutat-o foarte mult. Rae cântărește doar 22,5 kg și are 1,16 m înălțime. Dar ceea ce îi lipsește tinerei în înălțime, ea compensează prin personalitate. Are propria ei emisiune TV, „I am Shauna Rae” („Eu sunt Shauna Rae” n.r), difuzată pe postul american TLC, și este fericită să își expună viața în fața camerelor de filmat.
Femeia a declarat pentru The Post că este în mod constant subestimată și exclusă din cauza aspectului ei, dar asta nu a împiedicat-o să facă ceea ce și-a dorit: „Dacă te uiți la mine, vezi un copil de 8 ani. La o privire mai atentă, însă, detaliile de pe fața mea, mâinile mele, maturitatea corpului meu îți dezvăluie că am, de fapt, 23 de ani.”
Recent, Rae a făcut vâlvă în presa americană datorită poveștii ei de dragoste cu bloggerul britanic Dan Swygart (26 de ani), pe care l-a cunoscut pe Internet. Fanii tinerei nu au fost foarte impresionați de partenerul ei și s-au întrebat dacă nu cumva este pedofil, având în vedere că Shauna arată ca o fetiță. Cu toate acestea, Rae a spus că nu o interesează părerea celor din jur și că este foarte fericită alături de Dan.
„Comentariile lor răutăcioase au fost despre fizicul meu. Ei vorbesc despre mine ca și cum aș fi un specimen într-un laborator”, a mărturisit ea.

Shauna Rae l-a prezentat pe Dan mamei și tatălui ei vitreg, într-un episod al reality show-ului. De-a lungul vremii, părinții fetei s-au temut că ea va atrage pedofilii, din cauza modului în care arată.

Astfel că, nu e de mirare că Patty și Mark Schrankel l-au supus pe bărbat unui adevărat interogatoriu, pe care se pare că l-a trecut cu brio. Mai mult, tânărul le-a spus că vrea să o ia pe Shauna cu el în jurul lumii, acesta fiind pasionat de călătorie, iar părinții fetei au fost de acord.
„Cred că Dan este o alegere bună pentru Shauna, deoarece este foarte inteligent și aventuros. Shauna este inteligentă, dar nu foarte aventuroasă. Cred că ar putea să o scoată din zona ei de confort, dar totuși să o facă în așa fel încât ea să fie în siguranță.”, a spus tatăl fetei.

foto shana

sursa