Actualitate

ATENTIE- Toti detinatorii de domenii cu extensia „.RO”

ATENTIE- Toti detinatorii de domenii cu extensia “.RO”Avand in vedere modificarile care vor intra in viigoare incepand cu 01 martie 2018 referitoare la inregistrarile domeniilor cu extensia .ro .
Stabilirea tarifului de inregistrare si mentenanta anuala reprezinta o cerinta necesara pentru alinierea domeniilor .RO la politicile adoptate de toate tarile din lume.
Pentru domeniile cu extensia .ro , incepand cu 1 martie 2018 se va introduce taxarea anuala, astfel ca domeniile cu extensiile .RO nu vor mai putea fi achizitionate pe perioada nedeterminata.
Toate domeniile .RO, indiferent de data la care au fost inregistrate, care ajung la maturitatea de 5 ani de la data achizitionariii sau schimbarii detinatorului vor intra in stadiul de domeniu pe perioada determinata si ele vor putea fi reinnoite cu o perioada cuprinsa de la 1 la 10 ani.
Astfel domeniile înregistrate înainte de 01.03.2013 vor primi minim 3 luni perioada de gratie pentru plata serviciului de mentenanta, astfel incat primele domenii vor expira incepand cu 01.06.2018.
Pentru simularea expirarii domeniilor .ro, va rugam accesati linkul  https://forms.rotld.ro/simexpdate/