Actualitate

Audieri bombă în cazul Caracal. Se verifică neregulile din ziua răpirii Alexandrei

Audieri bombă în cazul Caracal. Se verifică neregulile din ziua răpirii AlexandreiAncheta continuă în cazul Caracal. Ultimele informații au indicat audieri incendiare la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost chemat joi dimineaţa, la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, pentru a da explicații în dosarul penal deschis ca urmare a neregulilor de la intervenţia în cazul răpirii Alexandrei, adolescenta dispărută în data de 24 iulie.

Zăvoianu este unul dintre procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal (alături de Cristian Popescu şi Lucian Gabriel Trifu.) care au participat la operaţiunea din noaptea 25 spre 26 iulie, când s-a aşteptat cu orele în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

Acesta a refuzat să facă declarații la intrarea în sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

Trebuie amintit că procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.
sursa