Showbiz

Aurel Pădureanu. „Acum râde de noi?!”

„Acum râde de noi?!” Membrii familiei Corneliei Catanga, un nou atac dur la adresa milionarului care i-a trimis la căminul de nefamilişti: „Se dădea om cu credinţă”

Aurel Pădureanu, soţul regretatei artiste Cornelia Catanga, continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali. Patronul FCSB este acuzat că a minţit când a spus că va oferi un ajutor financiar la înmormântarea Corneliei Catanga.

Mai mult, în momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

„Gigi Becali are atâția bani, are și el trei fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu, acum râde de noi? Dar, deh, lui îi place să arunce cu bani doar la televizor, ca să-l vadă lumea!”, a atacat Aurel Pădureanu în Playtech.

Aurel Pădureanu a ieşit la atac şi îl acuză de minciună pe Gigi Becali
Aurel Pădureanu, soţul regretatei artiste Cornelia Catanga, îl acuză pe Gigi Becali de minciună. Deşi a spus că va ajuta financiar familia pentru înmormântare, patronul FCSB nu făcut acest lucru. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

Mai mult, Aurel Pădureanu spune că Gigi Becali l-a trimis să stea la căminele de nefamilişti în momentul în care i-a solicitat patronul FCSB să îi ofere o casă.

”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.