Actualitate

Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat

Descoperire șocantă în Vatra Dornei: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat

Comunitatea din Vatra Dornei, județul Suceava, este zguduită de o descoperire șocantă, după ce un bebeluș a fost găsit mort într-o mașină de spălat. Mama copilului, o femeie în vârstă de 32 de ani, este în centrul acestei tragedii și se află în custodia autorităților scrie realitatea.net

Potrivit informațiilor preliminare, tânăra a dat naștere copilului pe 14 martie, acasă, și nu a apărut în evidențele medicilor, alegând să nu declare nașterea la unitatea medicală locală. Cu toate acestea, a doua zi, a fost nevoită să se prezinte la spital din cauza unor probleme de sănătate.

Situația a devenit suspicioasă atunci când personalul spitalului a observat că femeia a devenit recent mamă, iar aceasta a refuzat să ofere detalii despre nou-născut. Alertați de acest comportament, cetățenii au informat poliția despre situație.

Autoritățile s-au deplasat la spital pentru a investiga, iar după confruntarea cu polițiștii, femeia a recunoscut că a dat naștere și că bebelușul nu a supraviețuit.

Într-o evoluție șocantă, trupul neînsuflețit al nou-născutului a fost descoperit într-o mașină de spălat din locuința femeii.

Cauzele exacte ale decesului copilului urmează să fie stabilite în urma autopsiei. Momentan, anchetatorii desfășoară o investigație amănunțită pentru a clarifica toate circumstanțele acestui tragic eveniment și pentru a aduce lumina în acest caz tulburător.

Această tragedie cutremură întreaga comunitate, iar gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către familia copilului și spre cei afectați de această pierdere tragică.