Showbiz

Bia Khalifa: „El este un drogat. Cum să fiu geloasă?”

Bia Khalifa dă replica în scandalul despărțirii de Fulgy. Vedeta OnlyFans a declarat că ea nu are motive să fie geloasă și că fiul Clejanilor este cel care a fost părăsit de ea și nu invers.
Scandalul din jurul despărțirii lui dintre Bia Khalifa și Fulgy este departe de a se fi terminat. Deși cu foarte puțin timp în urmă aceștia se iubeau, despărțirea nu este deloc una ușoară, iar între cei doi se aruncă replici cât se poate de acide.

Modelul OnlyFans l-a acuzat pe fiul Clejanilor că ar fi fost violent cu ea în vacanța din Italia, dar Fulgy a reacționat cu privire la acest subiect. Acesta susține că Bia Khalifa are această atitudine pentru că este geloasă. Acesta a povestit la Antena Stars că a preferat să o ignore pe blondină și că este de părere că ea face aceste lucruri din pură gelozie.
„A spus că Bia e geloasă, că el pe mine mă ignoră! Vă rog frumos să mă credeți, am capturi de ecran cum îi zic, `scrie, nu mă mai suna, lasă-mă`. Eu nu l-am căutat pe Fulgy deloc, în nicio circumstanță. El îmi caută prietenii, își caută anturaj cu ei, la fel, sunt dovezi, nu doar vorbe”, a explicat fosta iubită a lui Fulgy.
Eu vreau să-mi protejez imaginea, el nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat care și-a lăsat drogurile pe noptieră, în timp ce eu făceam curat după el, pentru că făcea foițe…în toată casa. Și, acum, mă trezesc că Bia e geloasă! Cum să fiu geloasă?? M-am rugat de Ioniță (tatăl lui Fulgy) să facem o înțelegere, să înceteze să mai vorbească despre mine. Fulgy m-a sunat și ieri, i-am zis, scrie. Mă sună, îmi trimite clipuri cu el. Fulgy nu mă interesează!”, a mai adăugat Bia Khalifa.

sursa