Showbiz

BIANCA COMĂNICI, ANUNȚUL CARE A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA CU GURA CĂSCATĂ „AM BURTĂ PENTRU CĂ SUNT…

În viața Biancăi Comănici s-au produs foarte multe schimbări în ultima perioadă, în special din punct de vedere profesional. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit recent că va începe un nou proiect care are legătură cu cariera ei, însă fără să dea prea multe detalii despre acest subiect.

Gestul făcut de Bianca Comănici înainte ca Livian să anunțe că s-a separat de iubita lui
Livian și Florentina s-au despărțit recent, iar anunțul a fost făcut chiar de fostul concurent de la Puterea Dragostei, prin intermediul unei postări pe contul său de instagram. Decizia vine la scurt timp după ce au apărut tot felul de zvonuri referitoare la o posibilă împăcare între Bianca și Livian.

Bianca a dezvăluit, în urmă cu mai multe zile, că a făcut o călătorie cu avionul pentru a clarifica anumiteaspecte cu o persoană din viața ei, dar fără să precizeze dacă este sau nu vorba despre Livian. După ce și-a pus prietenii virtuali pe jar cu declarațiile pe care le-a făcut în ultima perioadă, acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a apărut pe instagram într-o ipostază neobișnuită.
sursa