Showbiz

Bianca Pop,: „Nu știu dacă mai eram astăzi”

Bianca Pop, la un pas să-și piardă viața. Fosta ispită de la Insula Iubirii cântărea doar 35 de kilograme și nu dormea. Bruneta a fost internată la o clinică, acolo unde i s-au administrat perfuzii și a reușit să se pună pe picioare.
Bianca Pop, la un pas să-și piardă viața.

Bruneta a mărturisit că îi era destul de greu pe atunci să se stăpânească, însă acum lucrurile au revenit la normal și doarme între 12-13 ore pe noapte și nu mai consumă substanțe interzise, dar nici alcool.
Eu eram foarte greu de stăpânit atunci. Era cam imposibil, știi? După acea perioadă… Și cum mi-am revenit pentru că dorm și îmi văd de treaba mea, nu beau, nu nimic. Efectiv nu eram eu, înțelegi? Eram foarte agitată, nu puteai să mă stăpânești!

Da și asta (n.r. a făcut-o pe mama ei să sufere). Eu nu realizam atunci nimic. Și chiar am uitat multe chestii, nu îmi amintesc, nu știu ce s-a întâmplat, este foarte ciudat. Eu chiar mă bucur că am fost internată, atunci în acea clinică. Pentru că dacă nu eram, nu știu dacă mai eram astăzi. Eram foarte slabă, aveam 35 kilograme.

Nu mâncam nimic, nu dormeam, deci eu am avut nevoie să stau internată și să primesc perfuzii, pentru că asta am primit, vitamine. Și calmante ca să adorm, pentru că eu nu dormeam. Și așa mi-am revenit!’‘, a declarat Bianca Pop

sursa