Showbiz

Bill Gates prezice scăderea ratei de mortalitate de Covid-19, în 2022

Bill Gates a vorbit despre situația epidemiologică din lume. Miliardarul a ajuns la concluzie că ratele de infectare și de deces se vor schimba semnificativ.

Vaccinarea masivă, printre factorii principali
Fondatorul Microsoft crede că datorită vaccinării masive există șansa ca numărul cazurilor de infectare va scădea. Acesta vede soluție și în apariția tratamentelor noi.

Bill Gates precizează că pandemia se va încetini la mijlocul anului 2022. Aceasta ar putea să se agraveze doar în cazul în care va apărea o nouă variantă agresivă a Covidului.
Potrivit omului de afaceri, imunitatea naturală dobândită de mai multe persoane care ajung să se infecteze, distribuția vaccinului și apariția medicamentelor va contribui șa încetinirea pandemiei.

„Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, susține Bill Gates.

Vești bune vin și de la compania Pfizer. Reprezentanții acesteia au anunțat că au semnat un acord, potrivit căruia mai multe companii vor putea produce pastila sa împotriva coronavirusului.

sursa