Sanatate

Boala de care romanii nu stiu cat de grava este in secolul 21 in randul tinerilor!

In primul rand tineri nu stiu ca stresul in exces, duce la Depresie, Axietate si stari de Panica.

Aceste lucruri duce la unele despartiri, s-au munca in exces, chiar si problemele in familie.

Stresul duce chiar la imbalnaviri si mai mari, adica interne, chiar si externe, stresul afecteaza si tenul, riduri pe fata, si ochii extrem de umflati si duce la probleme cu vederea.

Cum poti preveni aceste bolii?

Tot ce trebuie facut in randul tinerilor, este sufleteste, a nu mai pune la suflet tot ce li se spune, a nu mai munci in exces si a dormi cat mai mult, chiar si oboseala afecteaza corpul uman.

O data intrat in Depresie din cauza stresului, esti ca si un om al nimanui, reactile sunt groaznice, simti ca nu mai ai pentru ce trai.

La Axietate, ajungi chiar si la psiholog si psihiatru care doar ei te scapa de aceste probleme mari.

Axietatea iti provoaca, stari de somn, pierderea poftei de mancare, cat si sufleteste, plangi mereu si gandurile iti sunt tot la raul care ti-l faci tu in creierul tau, si continui sa fi negativist.

Remediul acestei boli, este sa apelezi urgent la psihiatru daca esti o fire mai slaba la caracter, sa iesi cat mai mult in calatori, sa comunici foarte mult, avand activitate, sa ai aproape pe cineva pentru a te descarca sufleteste, doar in cine ai avea incredere.

Mare atentie in ceea ce ti se poate intampla, deoarece avand aceste bolii, exista posibilitatea sa te sinucizi, fiind extrem de suparat, nu mai gandesti logic.

Sfatul este sa respecti ceea ce am scris mai sus si avand mare grija pe cine ai aproape.

Sursa: Daniela Dragos