Showbiz

Bogdan Mocanu: „Am plâns în multe seri. Am avut discuția asta și cu soția mea”

Vedeta a dat curs invitației WOWbiz.ro și a oferit detalii neștiute despre drumul său spre succes.

Bogdan Mocanu este una dintre cele mai cunoscute personalități publice din România, care are o cominitate impresionantă pe rețele de socializare.

Este urmărit în număr mare de internauții, care vor să știe fiecare mișcare pe care o face. Doar că faima vine la pachet cu multe, iar obstacolele sunt la tot pasul.
Și-a dorit de tânăr să ajungă cunoscut, însă, nimeni nu a crezut în visul lui, ba chiar prietenii erau cei care încercau să-l descurejze, dar le-a demonstrat că s-a ridicat mai sus ca toți, iar satisfacția a fost pe măsură.
Eu eram in liceu si ii spuneam unui prieten care avea bani de la parinti ca stai pe langa mine ca intr-o zi o sa fiu mare.

Eu eram frizer si el a ras de mine. Au trecut trei ani, aveam un concert pe langa Iasi si era si el acolosi eram eu cu Jador si am intrat intr-un club si tot clubul striga numele meu, e satisfacator, nu am cum sa mint, dar cand e acolo un om care nu credea in tine, e si mai satisfacator”, a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.