Showbiz

Călin Donca: „Nu scapi de probleme când ai bani”

Călin Donca este unul dintre cei mai bogați Români. Are o soție frumoasă și o familie minunată, formată din nici mai mult și nici mai puțin de cinci copii.

Are o colecție impresionantă de mașini și una de ceasuri, fiind două dintre pasiunile în care a început să investească după ce s-a îmbogățit.
Călin Donca a dat totul pentru afacerile sale și a muncit din greu ca să ajungă în topul celor mai bogați români. Brașoveanul povestește că întotdeauna și-a dorit o bunăstare vizibilă și a muncit singur inclusiv pentru casa pe care o deține. Întotdeauna a știut că trebuie să plătească prețul pentru ceea ce își dorește și niciodată nu a dat înapoi când a venit vorba de muncă.
Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din România în prezent, Călin Donca a avut și el, la rândul lui, momente în care nu a știut cum vor sta lucruri, în care s-a confruntat cu provocări în afaceri și în viața personală.
Când eram în acea stare de durere, toți o avem și bineînțeles că au fost și în capul meu gânduri dacă o să mă mai ridic, dacă o să reușesc. Nu vedem foarte clar drumul, nu vedem foarte clar.

Oamenii poate au impresia că atunci că atunci când încep sau când sunt jos trebuie să vadă până la capăt drumul și exact ce se va întâmpla la fiecare pas.
Dar noi când mergem cu o mașină noaptea vedem doar 50 de metri în față, dar trebuie să știi că mergi pe drumul cel bun și dacă mergi pe drumul cel bun, cu siguranță o să ajungi la destinație.
Trebuie să mergi pe drumul cel bun și puțin repede. În acele momente eu vizualizam faptul că am ajuns la destinație și urmam obiceiurile care m-au ajutat și prima dată„, a povestit Călin Donca

sursa