Actualitate

Cand cladirea e din „caca” se darama ,-Un hotel din India s-a prăbușit după ce o mașină a intrat în el.

Cand cladirea e din “caca” se darama ,-Un hotel din India s-a prăbușit după ce o mașină a intrat în el.Un hotel din India s-a prăbușit după ce o mașină a intrat în el în urma unui accident. Zece persoane și-au pierdut viața și alte două au fost rănite după ce clădirea degradat din oraşul Indore s-a prăbușit.
Accidentul rutier în urma căruia s-a prăbușit hotelul cu patru etaje a avut loc sâmbătă noaptea. Două femei şi opt bărbaţi, despre care se crede că sunt personal şi clienţi, au murit, iar alte două persoane rănite sunt în stare critică şi au fost spitalizaţi.
Conform presei locale, clădirea s-a prăbuşit după ce o maşină a izbit clădirea. Clădirea, veche de peste 60 de ani, se afla deja într-o stare avansată de degradare, a spus un reprezentant al poliției locale.

Operaţiunile de salvare au fost încheiate şi poliţia a stabilit că nu mai sunt oameni prinşi sub dărâmături.

Anul trecut în India, două clădiri s-au prăbușit și mai multe persoane și-au pierdut viața.

Cel puțin 7 persoane au murit și alte zeci sunt dispărute după ce o clădire cu șase etaje din Mumbai s-a părbușit în august 2017, iar cu o lună înainte, alte 12 persoane și-au pierdut viața după ce o clădire s-a prăbușit în același oraș.

Libertatea.ro