Showbiz

Carmen de la Sălciua și iubitul ei, Marian Corcheș, au plecat în cea de-a doua lor vacanță împreună

Carmen de la Sălciua trăiește din nou o poveste de dragoste și nu vrea să ascundă acest lucru de nimeni. celebra cântăreață se iubește de câteva luni de zile cu Marian Corcheș, relația care a fost pusă de multe ori la îndoială de fanii artistei. Iubitul vedetei este un bărbat căsătorit în acte, iar procesul de divorț cu actuala lui soție este unul complicat, fiind foarte greu pentru ambele părți la ajungă
la un consens.
După ce a declarat în nenumărate rânduri că l-a cunoscut pe Marian Corcheș despărțit de soția lui și nicidecum în timp ce ei erau în continuare împreună, Carmen de la Sălciua și-a asumat noua relație.

Cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată și deja au plecat în cea de-a doua lor vacanță. Prima a avut loc în Viena, însă de data aceasta au ales să viziteze Dubaiul, unde se bucură de vreme caldă și o priveliște de vis.
Începutul unor amintiri de vis!”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul unei fotografii în care apăreau biletele de avion către Dubai. După ce a ajuns la destinație, vedeta le-a arătat fanilor ei în ce hotel de lux este cazată și a publicat deja primele fotografii alături de iubitul ei.

sursa