Actualitate

Casa cântăreţei Emilia Dorobanţu, mistuită de flăcări

Casa cântăreţei Emilia Dorobanţu, mistuită de flăcăriPompierii au stins după cinci ore incendiul care a cuprins casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu, din comuna Curtișoara.
Flăcările au distrus acoperișul imobilului, pe 250 de metri pătrați, haine, mobilier, electronice și electrocasnice. Pentru stingerea incendiului, au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

„Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință și cinci butelii de aragaz. Militarii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negativ”, a transmis, joi seara, ISU Olt.
„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost supraalimentarea centralei termice”, au mai anunțat reprezentanții ISU Olt.

Incendiul a afectat casa cântăreței de muzică populară Emilia Dorobanțu din comuna Curtișoara, județul Olt. Primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu, a declarat că părinții artistei nu erau acasă în momentul izbucnirii flăcărilor.

„Nu era nimeni acasă. Părinții erau plecați. Sunt în stare de șoc. A venit SMURD-ul și au primit îngrijiri”, a spus Gheorghe Gănescu.

sursa