Showbiz

Cătălin Măruță sare la atac împotriva Biancăi Drăgușanu: „E porțelan toată”

Cătălin Măruță a răspuns în direct atacurilor Biancăi Drăgușanu, chiar în momentul în care Andreea Raicu își prezenta cartea nou publicată, în care promovează frumusețea naturală.
Cătălin Măruță a fost ținta unor atacuri dure din partea Biancăi Drăgușanu, care l-a numit “pervers și viclean” din cauza întrebărilor indiscrete, menite s-o încolțească, pe care prezentatorul i le-a pus atunci când a invitat-o în emisiune.

Vedeta PRO TV nu a comentat foarte mult declarațiile divei și părea că acest conflict s-a stins. Situația nu stă deloc astfel, deoarece Măruța a găsit ocazia perfectă pentru a-i răspunde Biancăi Drăgușanu și de a o lovi în orgoliul feminin.
Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „La Măruța”, când a fost invitată Andreea Raicu, care venise să vorbească despre noua sa carte, „Secrete aflate pe pielea mea”.

Andreea Raicu i-a dezvăluit lui Măruță că se simte foarte bine în corpul ei, așa cum a fost lăsat de natură. Fosta prezentatoare de la Prima TV a declarat că a evoluat mult spiritual, că a dobândit mai multă încredere în sine și consideră că este important ca oamenii să apară cât mai naturali, fără filtre.

Andreea Raicu a precizat că nu este de acord cu imaginile extrem de editate care nu au nicio legătură cu persoana reală. Aceasta a subliniat importanța frumuseții naturale, moment în care Măruța a ieșit la atac la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, au fost cuvintele pe care Cătălin Măruță le-a rostit în direct.

Andreea Raicu l-a aprobat subtil pe Măruță și a adăugat la rândul ei:

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a răspuns Andreea Raicu.

sursa