Showbiz

Cati bani cere JADOR,pentru un chef – pleaca acasa cu o suma frumoasa

Jador se numără printre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară. Nu este de mirare că oamenii care îl vor la un eveniment trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Am aflat ce tarif încasează interpretul pentru doar 45 de minute de show.

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”. Datorită talentului său muzical, tânărul a ajuns rapid la inimile oamenilor, iar în prezent este un adevărat fenomen în industria manelelor.

Cântăreţul are contracte de onorat atât în țară, cât și peste hotare, iar de câteva luni are colaborări de mare succes cu diferiți artiști care provin din medii muzicale diferite, precum Alex Velea sau What’s Up. Jador şi-a surprins fanii, demonstrând că poate să cânte și alte piese decât cele cu care s-au obișnuit deja.
Pentru că evoluţia sa a fost una foarte rapidă şi banii au început să fie din ce în ce mai mulţi. Astfel, pentru un concert de 45 de minute, Jador percepe suma de 4000 de euro, însă onorariul său variază în fucţie de eveniment. Dacă este doar un concert, pleacă acasă doar cu 4.000 dacă e nuntă sau botez, pleacă şi cu bani din dedicaţii.

sursa