Actualitate

Caz Șocant în Baia Mare: Bătrână de 95 de Ani Bătută Bestial de Propriul Fiu

Într-un incident cutremurător, sâmbătă, la orele amiezii, polițiștii din Baia Mare au intervenit de urgență la o locuință în urma unui apel la 112 efectuat de o vecină îngrijorată.

Femeia a relatat că o altă vecină, în vârstă de 95 de ani, a fost supusă unei agresiuni bestiale de către propriul fiu, iar urletele disperate ale bătrânei au alertat întreaga comunitate.

Potrivit actualmm.ro la sosirea polițiștilor, aceștia au găsit victima, o femeie în vârstă de 95 de ani, prezentând semne evidente de violență la nivelul membrelor superioare și a feței. În interesul sănătății sale, aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale corespunzătoare.

Investigațiile ulterioare ale polițiștilor au stabilit că agresorul este fiul victimei, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Acesta a părăsit locul faptei înainte de sosirea forțelor de ordine. În consecință, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au deschis un dosar penal în legătură cu comiterea infracțiunii de violență în familie.

Cazul șocant evidențiază gravitatea violenței domestice și necesitatea intervenției rapide a autorităților pentru protejarea victimelor vulnerabile. Poliția continuă să ancheteze circumstanțele complete ale incidentului, iar acțiunile legale vor fi întreprinse conform legislației în vigoare.