Showbiz

Ce a pățit Gheorghe Turda într-un restaurant din Paris?

Interpretul de muzică populară a renunțat la evenimentul pe care trebuia să-l susțină, din cauza unei situații neașteptate.
Gheorghe Turda a avut parte de incident neașteptat când a mers la Paris. Interpretul de muzică populară fusese invitat să cânte într-un restaurant, însă patronul localului nu a ținut cont de oră și a suprapus două evenimente.
Artistul, care a fost extrem de deranjat întreaga situație, a ales să plece și să anuleze concertul.
Gheorghe Turda a fost invitat să cânte la Paris, împreună cu finii lui, Lorraine și Marian Baicu.Deși totul era pregătit, cei trei artiști au avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când au ajuns la restaurantul unde ar fi trebuit să aibă loc spectacolul, căci patronul organizase încă un eveniment, la aceeași oră.
Situația creată nu le-a picat deloc bine soliștilor, așa că au ales să plece, fără să stea pe gânduri: „S-a suprapus un botez de basarabeni și când ne-au primit la restaurant… Au început cu muzica rusească și ne-am enervat efectiv, eu și oșenii mei.

Și ne-am retras. Am plecat cu Marian și Luminița la un alt restaurant, sub Turnul Eiffel. Acolo am petrecut o seară românească ca în povești.”, a declarat Gheorghe Turda
Chiar dacă situația creată i-a deranjat destul de tare pe el și pe finii lui, Gheorghe Turda a mărturisit că patronul localului a încercat să-și repare greșeala și le-a făcut o altă propunere, după incidentul

neplăcut. Interpretul de muzică populară a anunțat că va fi invitat de onoare în toamna acestui an, în cadrul unui nou spectacol:” Și Marian s-a supărat foarte tare pe situația creată la restaurantul din Paris în care trebuia să cântăm.

sursa