Actualitate

Ce decizie proastă a luat Gabriela Firea după moartea Regelui Mihai?

Ce decizie proastă a luat Gabriela Firea după moartea Regelui Mihai?Gabriela Firea are ce are cu Piața Victoriei, vrea să-i dea numele unei piețe care deja există în București
Gabrielei Firea i s-a pus pata pe Piața Victoriei. Dacă nu i-a ieșit cu târgul de Crăciun de acolo, acum vrea să îi schimbe numele. E o idee cât se poate de proastă, mai ales că numele pe care vrea să i-l dea e purtat deja de o piață care se află la nici un kilometru distanță de Piața Victoriei.
Regele Mihai I s-a stins astăzi din viață, așa că Primarul Bucureștiului s-a gândit să-și facă un capital de imagine pe această veste nefericită și, într-un mesaj de condoleanțe postat pe Facebook, a scris că va propune Consiliului General al Municipiului București ca Piața Victoriei să poarte numele Regelui Mihai.
Acest lucru arată nu doar faptul că Firea se folosește de morțile oamenilor în încercarea de a câștiga voturi, dar și faptul că nu cunoaște deloc orașul pe care-l conduce. În București există deja Piațeta Regelui, unde se află un monument închinat Regelui Mihai I. Acesta a fost dezvelit pe 25 octombrie 2012 de către primarul Sorin Oprescu, cu ocazia zilei de naștere a regelui, la împlinirea a 91 de ani.
Piațeta Regelui se află la intersecția Șoselei Kiseleff cu Strada Ion Mincu, în apropierea Palatului Kiseleff în care Majestatea Sa a copilărit, alături de mama sa, Regina Elena. Deci, la o aruncătură de băț de Piața Victoriei.

Citeste mai mult pe noizz.ro