Auto

Ce este SHERP the Ark ?! Verificați acest ATV extrem

Potrivit producătorului, nu este de fapt un vehicul utilitar sport – este un vehicul pentru toate terenurile (ATV). Indiferent cum îl numiți, SHERP Ark 3400 este impresionant. La începutul acestui an, la Top Gear America , Jethro Bovingdon a trebuit – aruncat? – una dintre aceste fiare cu 10 roți din jur, când băieții comparau SUV-uri de lux de 250.000 de dolari din Colorado. Unde SHERP (SHERP? SHERP Arca? Amicul nostru, SHERPy? Domnul Arca?) Ar putea lipsi de confortul creaturilor, nu îi lipsește capacitatea.

Acest vehicul de lucru pe uscat, în orice loc, poate face până la 3.400 kg de marfă sau 22 de persoane pe aproape orice teren imaginabil. S-ar putea să vă gândiți: „Ce ar putea face însă fără remorcă?” Amice, asta nu este o remorcă. Acesta este un modul de încărcare multi-configurabil cu tracțiune cu șase roți, care este responsabil pentru 240 din 330 litri de capacitate de combustibil și 3.000 kg din capacitatea totală de transport și permite pentru toți acei nebuni nebuni. (Jethro a ieșit din punct de vedere tehnic în acea cursă împotriva încărcătorului frontal CAT.)

Conectat: Top Gear America revine la 7 mai 2021! Nu ratați un episod, abonați-vă acum la aplicația MotorTrend și veți primi, de asemenea, peste 8.000 de episoade de emisiuni auto, inclusiv cea mai completă colecție de Top Gear de oriunde de la BBC, Roadkill, Dirt Every Day și multe altele!

Cabina găzduiește șoferul, plus alți trei pasageri și puternicul motor diesel Doosan D24, care trimite puterea tuturor celor zece anvelope agricole de 63 de inci printr-un lanț foarte simplu, deși greu, (există un arbore de transmisie ascuns în interiorul acelui cuplaj al șasiului în spate).
sursa