Showbiz

Ce meserie avea Culiță Sterp,înainte să devină faimos

Culiță Sterp, unul dintre Faimoșii de la Survivor, a avut o meserie neobișnuită înainte să devină celebru!

Cu puțin timp înainte să plece înjungla Dominicană, Culiță Sterp a vorbit sincer despre perioada când nu era cunoscut în România. El a povestit cu ce se ocupa înainte să devină faimos.
Culiță Sterp a dezvăluit că a lucrat la stână, unde avea grijă de sute de oi. El spune că erau zile în care nu mânca până nu ajungea acasă. „Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive.
Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, a povestit Culiță Sterp

Artistul a povestit care au fost cele mai dificile momente din perioada când lucra la stână.

El mărturisește că adesea rămânea fără bani, iar alteori când erau bani, nu găsea oameni care să fie dispuși să-l ajute cu oile.

Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere,60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil.
De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a mai mărturisit artistul.

sursa