Actualitate

Cel mai mare secret pe care Romania l-a ascuns, acuma s-a aflat. Istoria Romaniei se schimba!

Cel mai mare secret pe care Romania l-a ascuns, acuma s-a aflat. Istoria Romaniei se schimba!Istoria Romaniei se schimba, datorita faptului ca un mare secret s-a descoperit, deoarece savanti americani de prestigiu au un secret al teritoriului nostru, relateaza bzi.ro.

La oltenia este cea mai veche locuire de bordeie din toata lumea, peste 18.000 de ani de la Cristos, fiind o activitate de minerit, cu cel mai vechii tarnacop de miner gasit, si cea mai veche metalurgica a armei din lume.

Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranieniicarienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii….etc.

Tracodacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 – 200 de triburi).

Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.

„Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici.

Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa, (neolitic) si printre cele mai vechi din lume.

La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de masurare a timpului”, potrivit ToataRomania.ForumHit.ro