Scitech

Vezi care sunt cele mai bune jocuri pe care le poti juca in 2021 dupa sondaje

Dacă sunteți un fan al jocurilor precum Mafia sau Varcolac, vă va plăcea Among Us , un joc online de deducere socială multiplayer de la dezvoltatorul InnerSloth. Jucați-vă ca membru al echipajului la bordul unei nave spațiale, sediul cerului sau baza planetei, încercând să vă mențineți nava împreună și să vă întoarceți pe Pământ cu un grup de patru până la 10 persoane (fie cei pe care îi cunoașteți IRL, fie străini online). Dar un membru al echipajului a fost înlocuit de un extraterestru parazit care schimbă forma, care dorește să elimine restul echipajului înainte ca nava să ajungă acasă. Problema este că impostorul arată la fel ca toți ceilalți și va sabota nava, se va strecura prin gurile de aerisire, va înșela colegii jucători și va încerca să-i încadreze pe alții, totul în încercarea de a rămâne nedetectat și de a ucide restul echipajului.

Între timp, membrii echipajului care nu sunt străini trebuie să îndeplinească sarcini pentru a repara nava și nu pot vorbi decât dacă se raportează un deces. Apoi, echipajul supraviețuitor poate dezbate în mod deschis prin chat cine crede că este impostorul și își poate face cea mai bună presupunere pentru cine să voteze în afara navei. Dacă impostorul este eliminat, echipajul câștigă. Dar dacă grupul votează din greșeală un membru al echipajului, toată lumea revine la întreținerea navei până când se găsește un alt corp și votează din nou.

Dintre noi este gratuit să se joace pe dispozitive iOS și Android (îl puteți descărca din App Store sau Google Play Store ). Sau, costă 5 USD pentru a juca pe un computer (îl puteți descărca de pe Steam sau itch.io ). Un avantaj major este că puteți juca cu oameni fără probleme pe diferite platforme.

Fiți avertizat, versiunea mobilă gratuită are anunțuri . După ce descărcați și deschideți jocul pe dispozitivul dvs., veți vedea o fereastră pop-up care detaliază utilizarea AdMob și colectarea datelor. Dacă doriți să dezactivați colectarea de anunțuri și date, puteți achiziționa versiunea fără publicitate a aplicației la 2 USD atingând Elimină anunțuri și urmând instrucțiunile pentru a selecta metoda de plată.

Deși acest joc a apărut acum doi ani, streamer-urile Twitch l-au preluat în ultimele luni și acum au fost descărcate de peste 86 de milioane de ori.
sursa