Showbiz

Celebra Geanina din „Las Fierbinți” nu își mai ascunde iubitul

Celebra Gianina din serialul „Las Fierbinți” a avut o apariție de milioane. Actrița a venit însoțită de iubitul ei la Gala Premiilor Gopo. Vedeta spune că alesul ei nu este legat de lumea showbizului românesc.

Anca Dumitra, apariție de milioane
Anca Dumitra este mai discretă atunci când vine vorba de viața personală. Vedeta nu a vrut să ofere mai multe detalii și nu a dezvăluit numele iubitului său.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă.

Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte”, a precizat Anca Dumitra pentru click.

Celebra Geanina a trecut prin clipe teribile
Actrița Anca Dumitra a trecut prin momente extrem de grele în timpul pandemiei de COVID-19. Geanina din Las Fierbinți a pierdut o persoană dragă, iar membrii familiei ei s-au îmbolnăvit. Vedeta de la Pro TV recunoaște că nu i-a fost ușor, dar se bucură că e reușit să depășească aceste perioade.

Actrița de la Pro TV este o prezență efervescentă, atât în mediul online, cât și pe micul ecran. Totuși, vedeta recunoaște că uneori lucrurile nu stau așa cum își imaginează fanii, iar faptul că te cunoaște întreaga țara nu înseamnă că viața ta este cu adevărat ușoară.

„Am trecut prin boală, şi familia mea la fel. Nu a fost neapărat caz de spitalizare, dar nici cea mai uşoară formă nu am avut. Nu vreau să se înţeleagă că e totul roz la mine. Viaţa e făcută şi din veselie, dar şi din nori negri… La finalul zilei, dacă toţi cei din jurul meu sunt bine şi sunt sănătoşi şi la cap, şi fizic, şi emoţional, atunci asta este tot ce contează. Dacă după aceea mai vin şi nişte plusuri, cum sunt cele profesionale, atunci e minunat şi sunt recunoscătoare”, a povestit celebra Geanina, pentru Ok Magazine.

sursa