Actualitate

Geanina a parasit competitia “Bravo, ai stil!”

A fost o seara plina de suspans aseara la “Bravo, ai stil!”, batalia intre concurente fiind din ce in ce mai stransa.
Aseara, Alina s-a clasat pe primul loc in topul juratilor, cu 19 puncte, iar pe locul doi, cu 17 puncte, s-a pozitionat Iuliana. in ceea ce priveste locul trei, a fost o situatie deosebita intrucat nu mai putin de patru concurente au reusit sa aiba un punctaj egal (13 puncte): Anca, Sabina, Naba si Bianca.

Dupa punctele bonus oferite de cei trei baieti, clasamentul a indicat-o fruntasa pe Alina.Ultimele clasate au fost Beatrice si Ramona si automat au fost propuse spre eliminare. La duel, alaturi de cele doua fete s-a aflat si Geanina, ca urmare a nominalizarii din partea rivalelor sale. Astfel, dupa afisarea voturilor din partea telespectatorilor, s-a decis: Geanina va parasi competitia “Bravo, ai stil!”.
In urma voturilor telespectatorilor, top trei arata in felul urmator: Iuliana (21,6%), Bianca (23,7%) si Emiliana (27,0%). Contrar dorintelor ei, Ramona a ramas in competitie datorita voturilor celor din fata micilor ecrane, obtinand un procentaj de 5,5%.

In momentul anuntului eliminarii, Geanina a refuzat sa isi ia la revedere de la rivalele sale si in timp ce se indrepta spre poarta, a facut un anunt pentru acestea: ”Sa castige cea mai buna fara stilist!”.

Wowbiz.ro