Actualitate

Cerșetor Deghizat în Călugăriță, Prins în Satu Mare: Toată Recuzita Descoperită

Într-un episod neobișnuit în municipiul Satu Mare, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru activitatea sa de cerșetorie, a fost surprins de polițiștii locali într-o deghizare inedită: călugăriță scrie portalsm.ro

Istvan B., în mod frecvent prezent în centrul orașului pentru a cerși, a fost identificat și ridicat de polițiștii locali. După transportul la sediul poliției, aceștia au descoperit întreaga recuzită folosită de individ în timpul cerșetoriei.

Printre obiectele găsite se numără o cruce, o carte de rugăciuni și sticluțe cu mir, pe care le utiliza pentru a solicita bani și alte obiecte trecătorilor.

Este remarcabil faptul că această deghizare a cerșetorului nu este prima de acest fel, iar el a fost anterior ridicat și percheziționat de autorități.

Este evident că individul se confruntă cu probleme psihice, iar acest aspect complică gestionarea situației de către forțele de ordine locale. O astfel de apariție neobișnuită în peisajul urban stârnește discuții și reflectă complexitatea problemelor sociale cu care se confruntă comunitatea locală.